Nicomet Trading is een marktleider: een groothandel in overtollige- en tweede keus metalen.

Wij kopen oude en overtollige voorraad zoals platen, coils, staven, buizen en profielen. De kwaliteiten waar wij in handelen zijn RVS, Nikkel legeringen, staal en Aluminium in een breed assortiment van kwaliteiten en soorten.


Wij handelen over de hele wereld en hebben een toegewijd managementteam dat tijdig reageert en oplossingen biedt om aan uw behoeften te voldoen. Met een uitgebreide voorraad kwaliteitsmateriaal altijd bij de hand, bieden wij een strategisch middel om het effect van fluctuerende metaalprijzen te minimaliseren. Als u geïnteresseerd bent in het recupereren van waarde uit uw overschot aan bruikbare primaire en secundaire materialen, bieden we u aan om het te verkopen tegen optimale prijzen.

Wij kopen overtollig materiaal!

Het overkomt ons allemaal; soms bestellen we gewoon te veel materiaal of bestellingen kunnen verkeerd worden bewerkt, projecten kunnen veranderen of worden geannuleerd. Produceert uw bedrijf enorme hoeveelheden metaalafval? Heeft u containers vol met metalen leidingen, balken of platen uit een sloop of afbraak?

Hoe dan ook, als u grote volumes overtollig staal of metaal heeft, kan Nicomet het bij u kopen. Van buizen, platen en coils, tot stafstaal, draad, flenzen en fittingen.  

Neem geen onnodige risico's

Opslagkosten: een overtollige voorraad staal en metaal kan u extra geld kosten als u moet betalen voor opslag, onderhoud en beveiliging.

Verwerkingskosten: als u overtollige voorraad hebt, kunnen de verwerkingskosten snel oplopen en u of uw bedrijf geld kosten.

Extra ruimte: overtollige voorraad neemt ruimte in beslag, en als dat het geval is, heeft nieuwe of inkomende voorraad mogelijk geen plaats om correct te worden opgeslagen. Uiteindelijk kan overtollige voorraad veel gemiste kansen voor uw bedrijf veroorzaken, van het afhandelen van kosten tot onderbenutte ruimte. Het is tijd om uw oude metaal- en staalvoorraad te verkopen.

Wilt u graag uw overtollige voorraad verkopen? Heeft u een enorme surplus aan metaal in opslag? Bent u op zoek naar de beste prijs voor uw product?


Bij Nicomet garanderen wij u de beste prijs voor al uw grote volumes overtollig materiaal.
Indien u vragen heeft over onze service, neem dan gerust contact met ons op.